I Gladsaxe Karate Klub træner vi stilarten
Shinen gensei-ryu.

Grundlægger Sensei Seiken Shukumine

Stilarten har sine rødder i Gensei-ryu, som blev skabt/grundlagt af den nu afdøde mester

Sensei Seiken Shukumine (1925-2001).

Shinen Gensei-ryu er sammensat af Shinen-ryu og Gensei-ryu, som kom til Danmark i 1960erne, og den del af Gensei-ryu som i de efterfølgende år blev introduceret til Danmark

Vores træning er sammensat af kihon, kata og kumite.

Vi lægger stor vægt på at træne den del af stilarten som tidligt blev indført i Danmark, og er en af de klubber som blandt andet træner de oprindelige grund kataer, Ten-i, Chi-i , Jen-i og Sansai no kata, som udgør kernen i stilarten.

Et yderligere kendetegnet for stilarten er shi-ho waza(4 retninger), og happo waza(8 retninger) teknikkerne, som vi træner i alle grundformerne og  avancerede kombinationer.

Shinen     tiltro/tillid/overbevisning

Gen          univers/universal