Klubben

Gladsaxe Karate Klub (GKK) blev stiftet i 1995 og har mere end 260 aktive medlemmer fordelt på både børn og voksne.

I klubben har vi elever fra 4 år til op over 70 år. Vi har elever der kommer for motionens skyld, og elever der træner på eliteplan. Ydermere har vi rigtigt mange familier blandt medlemmerne.

Klubben ledes dagligt af chefinstruktør Shihan Jan Christoffersen der er gradueret sortbælte 6. dan og har over 30års erfaring indenfor karatesporten.

Udover den daglige træning afholder GKK 3-4 træningslejre årligt, samt flere sociale arrangementer for klubbens medlemmer og pårørende.

GKK samarbejde med andre klubber/stilarter i Danmark, og skaber bl.a. elever til talentcenter og karatelandsholdet.

GKK er medlem af Danmarks Idræts Forbund, Dansk Karate Forbund samt Fællesorganisationen Idræt Gladsaxe.

Klubben markerer sig jævnligt ved mesterskaber både nationalt og internationalt.