GKK sommerlejr 2020

8. juli 2020

Selvom det danske samfund stadig er mere eller mindre påvirket af Covid 19-epidemien kan man jo stadig dyrke karate under al respekt for de pt. gældende retningslinier for udøvelse af kampsport!

Dette var også tilfældet denne sommer, hvor Gladsaxe Karate Klub holdt fanen højt og naturligvis, og som altid, afholdt (udendørs)sommerlejr under noget alternative rammer i forhold til vores gængse omgivelser i Kalundborg.

GKK var så heldig at kunne låne de udmærkede udendørs sports-/og fodboldarealer bagved Tinghøjvej som vi for snart mange år siden også benyttede da vi afholdt sommerlejre ved Gladsaxe Gymnasium.

Som forholdene tillod var det heldigvis muligt for Shihan Jan i år at arrangere en 5 dages sommerlejr i GKK i uge 27 og 85 sommerfriske GKKére i alle aldre havde tilmeldt sig til lejren.

Mandag morgen d. 29. juli gik et hold af garvede GKKére så i gang med de indledende manøvrer med opstilling af et større party-telt og tilhørende mindre satelit-telte, mobil toiletvogn og indretning af diverse trænings- og pauseområder på de grønne arealer der skulle danne rammen om årets sommerlejr.

(Tirsdag morgen fandt vi dog ud af, at det altid er smart at sætte samtlige pløkker i et party-telt når der om natten opstår kraftig regn og blæst)

Som standard mødtes alle sortbælter kl. 8.00 hver morgen til et træningspas, hvor hovedvægten lå på karate som direkte selvforsvar, herunder særdeles mange kast med modstandere.

Hver dag kl. 9.30 begyndte vi så at modtage det første hold af GKKére der så blev undervist af instruk-tørerne på deres respektive hold efter bæltefarve. Der var så 2 daglige træningspas af 2 timers varighed, hvorefter deltagerne kl. 15.30 blev sendt hjem til egen seng og aftensmad!

Vi var faktisk ret heldige med vejret, det var typisk solskin og ca. 20 grader og de få gange det regnede var vi færdige med dagens træning.

Der blev også tid til en større bæltegraduering om fredagen og vi ønsker specielt tillykke til bestyrelses- medlem Anton D. Andersen der under en højtidelighed fik overrakt det sorte bælte 1. dan af Shihan Jan Christoffersen. Også tillykke til de øvrige graduanter.

Vanen tro gav lejrens sidste træningspas mulighed for, at instruktører og deltagere kunne vise deres mere kreative sider i relation til udøvelse af karate.

Den altid energifyldte sempai Nicky Hendrich nåede på rekordtid at stable et hold af maori-krigere på benene og lavede en flot opvisning i deres traditionelle ceremoni-dans ”Haka”.

Fredag eftermiddag pakkede vi alt sammen og vi var en del der på behørig vis afsluttede lejren oppe i dojoén på Gladsaxe Møllevej med hyggeligt samvær, rollespil og 14 pizzaer til døren!

Vi der deltog siger tak til Shihan Jan og samtlige deltagere for en rigtig god alternativ sommerlejr. Dette koncept kan vi sagtens bruge igen, hvis vi skulle blive udsat for flere epidemier!!

God sommer til alle i GKK😊

Stort tillykke med de nye grader:)