Shihan Jan udnævnt til EKF Referee Commission

17. december 2019

Det er med glæde og stolthed, at GKK har modtaget meddelelse om, at Shihan Jan er blevet udnævnt til den ansvarsfulde tillidspost  Referee Commission - European Karate Federation(EKF).

Dette er yderligere sket i sammenhæng med, at Shihan Jan bestod prøven til WKF Referee A i kumite ved det netop afholdte U21 VM i Santiago Chile.

Shihan Jan har således nu den højeste licens man overhovedet kan opnå som karatedommer i både kata og kumite.

Hele Gladsaxe Karate Klub ønsker Shihan Jan et stort tillykke med udnævnelserne som er resultatet af et langt og målrettet arbejde fra Shihan Jan´s side, et arbejde der jo også vil komme GKK  til gode som klub.