Weekendlejr Nov 2019

26. november 2019

Så kørte GKK-dobbeltdækkeren atter til Undløse/Birkedal-lejren, hvor 85 veloplagte GKKére tilbragte en weekend i godt selskab og med masser af træning og socialt samvær.

Og vi havde alle en rigtig god weekend med de 6 obligatoriske træningspas, hvor vi var inddelt i bæltefarver for at få maksimalt udbytte af træningen.

Bortset fra de mindste der havde indendørs karatetræning med Sensei Jimmy startede hver morgen med primært intervaltræning/skovløb for de yngre og det nu fastetablerede Skovtroldehold (for de modne karatekaer), hvor der bl.a. blev slæbt på megastore trækævler der skulle op ad høje skrænter, spydkast og balancekunst på en 3 meter høj stamme!

Vores "fritid" forløb hurtigt med diverse kortspil, Risk, bordtennis mm. så tiden føles aldrig lang på en weekendlejr.

Som et kuriosum havde det altid kreative "energibundt" Nicky en lille "surprice" i ærmet da vi ca kl. 23.00 blev hevet ud af sengene og sendt på ninja-natteløb i det nærmeste kulsorte skovområde!!. Det var rigtigt godt arrangeret og vi havde alle en fornøjelig nat og fik heldigvis lov at sove lidt længere søndag morgen.

Menuen var som altid i topklasse og der blev budt på både flæskesteg, ristaffel, ris a la mente, samt de uundværlige hjemmestrikkede morgenboller.

Tak for en rigtig god weekendlejr til Shihan Jan/Sensei Jimmy samt alle øvrige deltagere der igen var med til at gøre vores julelejr til en succes!

Vi glæder os til at se jer til forårslejren 2020.