GKK sommerlejr 2019 - Kalundborg

10. juli 2019

Gladsaxe Karate Klub holdt igen i år en mangeårig tradition i live og var her i 2019 igen på en meget vellykket sommerlejr i Kalundborg.

Hovedtemaet er jo naturligvis karatetræningen med typisk 3 træningspas om dagen, men  sommerlejren bød også på meget andet for de 85 deltagere der i år deltog i lejren.

Strand- og badeture, klubbens årlige humoristiske karate-revy, kort- og brætspil, ninja-natteløb, sliktur til Føtex og masser af fantastisk mad var igen i år naturlige ingredienser i programmet.

Den øgede karate-træningsaktivitet gav også deltagerne mulighed for at vise graduerings- udvalget de fremskridt der er gjort, så 65 af deltagerne var oppe til graduering om torsdagen og kunne vende hjem fra lejren med en ny flot bæltefarve!

Klubben ønsker alle graduanterne tillykke med de nye titler og vi siger tak til Shihan Jan og alle deltagerne for en rigtig god sommerlejr i Kalundborg.

For interesseret er her tallene på antal armstrækker der blev kørt, ved siden af træningen:
Alm. deltagere:  572 stk.
Alm  brunbælter 1150stk.
Ekstra ved spisning: 1175stk.
Brunbælter inkl. ekstra ved spisning: 1750stk.
Vi ses til næste sommer!