Danmarksmesterskabet 2019

20. maj 2019

Igen i år deltog GKK med deltagere, dommere, coaches og forældre ved årets officielle Danmarksmesterskaber i Holstebro.

Over tre dage i weekenden den 3-5. maj 2019 skulle deltagerne konkurrere i kumite og kata såvel individuelt som hold, og det blev til nogle gode præstationer, hvor GKK-deltagerne blev mange erfaringer rigere i løbet af weekenden.

Sportsligt bød det i år på mange flotte præstationer, hvor blandt andet klubbens stilart fik særlig opmærksomhed ved at kataen SANSAI, der er en af stilartens internationale kendetegn, blev fremført i mesterskabsfinalerne ved henholdsvis kata senior individuelt og kata senior mix-hold, der alle resulterede i mesterskabstitler.

De fleste deltagere og forældre overnattede i naturskønne omgivelser på Jegindø Skole ca. 35 minutters kørsel nord for Holstebro. Her blev der hygget og slappet af imellem kampdagene.

Tak til Shihan Jan, der nok en gang i vanlig god stil styrede de danske og udenlandske dommerne som stævnets chefdommer. Der skal også lyde en tak til coaches samt forældre for at være medvirkende til en såvel god sportslig som en hyggelig oplevelse for alle.

Se fotos HERE

TILLYKKE til vores deltagere med de flotte placeringer. Det gælder os de mange flotte præstationer uden for medaljerækkerne:
GULD

Kata senior mænd    August A.
Kata ungsenior mænd    August A.
Kata hold senior    Michella- Natascha - Nicky

SØLV

Kata ungsenior mænd     Mads L.
Kata hold børn     Sigrid-Alberte-Andreas

BRONZE
Kata piger 8 år    Anika A.
Kata piger 10 år    Maria A.
Kata piger 12 år    Nikoline S.
Kumite kadet piger    Sidsel - Mathilde - Lea
Kumite 13 år +47 kg.    Alberte S.
Kumite 13 år +47 kg.    Andrea K.