Årets forårslejr 2019 i GKK

5. marts 2019

Der blev vist sat ny rekord da GKK igen tog på forårslejr til Undløse i det midtsjællandske. Vi var nemlig 105 deltagere der i godt vejr tog dobbeltdækkeren fra dojoén og ankom præcis kl. 18.00 til Birkedallejren.

Det blev en rigtig god weekend for os alle med ialt 6 karatetrænings- og motionspas inkl. det berømte sidste pas, hvor sempai Nicky styrede løjerne med alskens kamp og konkurrencer, en seance som specielt børnene sætter stor pris på.

Om morgenen var vi som vanligt delt op i 2 hold, de yngre som fokuserede på løbetræningen (de skal jo have en god kondi til kampene på arealerne) og de lidt ældre "Skovtrolde", hvor flere forskeligge udgaver af tovtrækning/hejsning, bjergbestigning og trækning af store træstammer bl.a var på programmet.

Det blev også masser af tid til social hygge og børnene blev lørdag aften underholdt af Børnemelodi-Grand Prix som blev et stort tilløbsstykke.

GKK siger også tillykke med de nye bæltefarver til Magnus, Leon og Lylana der var til graduering på lejren.

Prisen som lejrens "Viking" gik denne gang til Oscar for sin træningsindsats og for at være en rigtig god kammerat. Tillykke med det også.

Maden var som altid helt i top, så den stod på ristaffel, flæskesteg, slagterleverpostej og GKK´s berømte hjemmebagte boller. Håber ikke der var nogen der vejede mere da de kom hjem end da vi tog afsted!!!

Tak til Shihan Jan og alle deltagere for en rigtig god lejr, vi ser frem til sommerlejren til en ordentlig omgang karate-træning.