Træningslejr Birkedal november 2018

19. november 2018

Så gik "Brønnum-toget" igen afsted mod årets sidste træningslejr Birkedal i Undløse!

Weekenden 16.-18 november blev så årets tidlige julelejr, hvor 93 veloplagte GKKére i alle aldre slog sig løs med masser af karatetræning og social hygge og samvær i det midt- sjællandske.

I løbet af weekenden kom vi igennem 6 træningspas med specialtræning og opdeling i de enkelte bæltefarver. Der blev også tid til et sidste træningspas med konkurrencer samt spøg og skæmt!

Vores tidlige morgenpas var som altid opdelt i 2; De unge og hypermobile tog sig nogle lange løbeture/motion mm., mens + 35 år tog med Shihan Jan på skovtroldetur med styrketræning, bjergbestigning, tovtrækning og hvad naturen ellers gav af muligheder.

Lørdag aften var der ekstra-indslag, idet August, Mikkel og "speciel guest" Malthe så vidt vides er ved at kæmpe sig til en plads i X-Factor. Så vi fik hørt en flot fortolkning af Love Yourself af Justin Bieber og et par gode ekstra numre. Good luck med projektet fra hele GKK.

Maden var som altid i top og inkl. jule-flæskesteg, ristaffel, ris a la mente og vores berømte hjemmebagte morgenboller.

Som altid havde vi en rigtig god træningslejr og tak til Shihan Jan og alle deltagere for hyggeligt samvær.

Vi ses til forårslejren 2019!!