Træningslejr Birkedal november 2018


19. november 2018

Så gik "Brønnum-toget" igen afsted mod årets sidste træningslejr Birkedal i Undløse!

Weekenden 16.-18 november blev så årets tidlige julelejr, hvor 93 veloplagte GKKére i alle aldre slog sig løs med masser af karatetræning og social hygge og samvær i det midt- sjællandske.

I løbet af weekenden kom vi igennem 6 træningspas med specialtræning og opdeling i de enkelte bæltefarver. Der blev også tid til et sidste træningspas med konkurrencer samt spøg og skæmt!

Vores tidlige morgenpas var som altid opdelt i 2; De unge og hypermobile tog sig nogle lange løbeture/motion mm., mens + 35 år tog med Shihan Jan på skovtroldetur med styrketræning, bjergbestigning, tovtrækning og hvad naturen ellers gav af muligheder.

Lørdag aften var der ekstra-indslag, idet August, Mikkel og "speciel guest" Malthe så vidt vides er ved at kæmpe sig til en plads i X-Factor. Så vi fik hørt en flot fortolkning af Love Yourself af Justin Bieber og et par gode ekstra numre. Good luck med projektet fra hele GKK.

Maden var som altid i top og inkl. jule-flæskesteg, ristaffel, ris a la mente og vores berømte hjemmebagte morgenboller.

Som altid havde vi en rigtig god træningslejr og tak til Shihan Jan og alle deltagere for hyggeligt samvær.

Vi ses til forårslejren 2019!!

Se fotos HER

Gladsaxe Karate Klub  |  Gladsaxe Møllevej 19 A, 1 sal  |  2860 Søborg  |  21 24 85 20  |  %>info@gladsaxekarateklub.dk  |