GKK sommerlejr 2018 - Kalundborg

17. juli 2018

Årets store karate-sommerlejr 2018 i Kalundborg blev igen i år en stor succes med et vejr der også var helt i top!

80 sommerglade GKKére havde igen i år endnu en dejlig sommerlejr i det hyggelige Kalundborg, hvor vejret hver dag bød op til udendørs karatetræning og strandture med afkølende dukkerter.

Den stod typisk på 3 daglige karate-træningspas, samt masser af sociale aktiviteter for de over 80 deltagende GKKére i alle aldre. Træningen blev mixet med beach-volley, fodbold, rollespil, sliktur og ninja-natteløb, samt den traditionelle sommerlejr-karaterevy, hvor ingen af instruktørerne kunne vide sig sikker på efterligninger.

Træningen var typisk delt op i hold efter bæltefarve, så alle blev rustet bedst muligt til den store graduering om torsdagen.
Det skal også fremhæves, at Peter Bentzon efter 10års træning, fik tildelt shodan sortbælte æresgrad.
Stort tillykke til Peter, Oss.

Der blev tildelt udmærkelser iform af logo til påsyning af gi, for "en ekstra ordinær indsats", gennem hele sæsonen, til følgende elever: Sigrid Ø.K.-Alberte B.S.-Andrea S.K.-Andreas H.-Anton D.A.

Lejr vikingen blev tildelt Peter Helmer, for en ekstra god lejr indsats, iform af træning, kammerat, positiv tilgang:)
Tillykke til alle der kom hjem fra Kalundborg med en helt ny titel- Der var velfortjent.

Maden var som altid helt i top og der manglede heller ikke det kulinariske toppunkt i år- helstegt pattegris!

Vi havde endnu engang en rigtig god sommerlejr og håber at se jer alle igen til næste år.

Tak til Shihan Jan og alle øvrige lejr-deltagere for 7 suveræne dage i karatens tegn og tak til vores sponsor Bente Lytje for den gode mad.

Peter Bentzon tildeles shodan ærsgrad......