Stor dan graduering i GKK

22. juni 2018

Fredag d.22 Juni, var dagen hvor der blev afholdt en flere dan gradueringer i GKK

Sempai Helene P. var indstillet til Shodan(1dan), Sempai Maja W.L., sempai Katrine V. og sempai Kristian S. var indstillet til Ni dan(2dan).

Det blev en laaaang dag.

Først på dagen, var sempai Helene oppe til teoretisk prøve samt fysisk prøve, som ialt varede 3 timer.

Efterfølgende skulle de 3 andre op til 2 dans prøve, hvor der forinden var afleveret en ronbun(afhandling), og de skulle også til teoriprøve, samt den frygtede fysiske del, som indeholder hele pensummet, fra og med 10kyu, til og med 2 dan.
 Efter godt 3 1/2 times prøvelser, og en udmattelse nær bristepunktet, var det slut.
Efterfølgende var det til til evaluering/feedback.

Slutteligt var det den ceremonielle del, hvor bælte, personligt skrifttegn, personlige kort samt diplomer,
skulle overrækkes.

Hele arrangementet startede kl.10.00, og sluttede kl.17.00 hvor familie og venner stod med lykkeønskninger,
gaver m.m.

Efter overrækkelsen, fik de alle også et par pæne ord fra Shihan, med på vejen.
Ydermere blev sempai Kristian også udnævnt til en plads i GKK gradueringsudvalg.

Kæmpe stort tillykke til alle 4, med de meget flotte præstationer.