Teambuilding GKK instruktører

9. juni 2018

En gruppe af GKK instruktørene mødtes lørdag d.9 juni til en spændende og udfordrende dag hos Shoot-To-Thrill ved Kongelunden på Amager.

Kl 10.30 gik Team Chewbacca Nakadaka i åben kamp med Team Tupac Ninjas på 7 skydebaner i åbent terræn, borgkrig og bykamp fra hus til hus!

Paintballkuglerne fløj om ørene på os og en hel del ramte plet (Av for sa.. øh pokker) specielt når afstanden blev kortere efterhånden som slagene gik mod enden.

Ok, Team Chewbacca Nakadaka gik af med sejren denne gang, men der blev øget god modstand over hele linjen.

Bagefter blev det tid til afprøvning af kondition og koordinerigsevner på den såkaldte Sweeper, hvor Michella og Louise nok må regnes for holdenes førende eksperter.

Vi sluttede så af med en ordentlig omgang Sumo-brydning i nogle dragter man kommer til at se temmelig morsom ud i.

Ovenpå udfordringerne var vi godt nok blevet "hotte" så vi sluttede lige af med en dejlig dukkert ved en strand syd for Dragør.

Tak til Shihan Jan for en særdeles underholdende teambuilding-dag på Amager!!