Gladsaxe Karate Cup 2018

28. maj 2018

GKK´s årlige "flagskib" blev endnu engang en stor succes for vores klub og vores egne deltagere satte sig på det samlede største antal medaljer ved dette års Gladsaxe Karate Cup!

Lørdag d. 26. maj- søndag 27. maj var der igen gang i den i Gladsaxe Sportshal da GKK fik besøg af 38 klubber til vores årlige cup for hele Karate-Danmark. Vi havde desuden besøg fra både Island og Sverige. Ialt 511 deltagere som genererede 699 starter.

Stævnet blev igen i år en stor succes med flotte præstationer på tatamierne og GKK satte sig faktisk på det største antal medaljer for en enkelt klub, nemlig 35 stk. fordelt på 10 guldmedaljer, 15 sølvmedaljer og 10 bronzemedaljer- Godt gået drenge og piger!

Medaljestatistik og resultater fra GKK-Cup 2018 kan findes på Sportsorg. Karate.

GKK blev også stævnets "sværvægter" da Michella Lauritsen og August Andersen vandt guld i henholdsvis damernes og herrenes super-kata finale. August røg så helt til tops ved at vinde den samlede "Super-duper kata-finale"- Det er en fornøjelse at se kata udøvet på så højt et plan!

GKK siger tak til Shihan Jan, dommere, coaches, deltagere, officials, forældre og pårørende der deltog i stævnet og hjalp til med alt det praktiske. Uden denne hjælp kunne vi ikke afholde Gladsaxe Karate Cup.

Vi glæder os til at se jer til sommerfesten som tak for hjælpen.

Vi ses til Cuppen næste år!