DM 2018

27. marts 2018

Gladsaxe Karate Klub var i weekenden 23. til 25. marts til et meget vellykket DM i Holstebro.

GKK havde samlet en meget stor delegation af deltagere, dommere, samt coaches og forældre til årets danmarksmesterskab i karate i Holstebro.

Vi var sammenlagt omkring 40 repræsentanter fra GKK der fandt vej til det midt/vestjyske så vores deltagere havde stor opbakning til årets "Flagskib" i Dansk Karate Forbund.

I forbindelse med afholdelsen af mesterskabet havde klubbens Kristian Simonsen været hurtig på tasterne og fundet en udmærket lejr ca 15 km. fra Holstebro, hvor de fleste af os overnattede og hyggede os når vi ikke var til selve mesterskabet inde i Holstebro.

Der blev også tid til at se lidt af Holstebro da vi lørdag aften var ude at spise indisk på en af de lokale restauranter.

Men det blev også rent sportsligt en rigtig god oplevelse for GKK og der kom mange flotte resultater ud af danmarksmesterskabet 2018:

Sempai Nicky Hendrich bestod sin dommereksamen til DM, så han nu har det højeste niveau i kumite, referee A. -Godt Gået!!

Og ikke mindst tillykke til vores deltagere med de flotte placeringer:

GULD
Kata 9år drenge             Peter T.J.
Kata Junior drenge        August A.

SØLV
Kata 12år drenge           Frode S.J.
Kata 13år drenge           Oliver B.
Kata kadet piger            Stephanie P.
Kata kadet drenge         Otto S.J.
Kata senior mænd         August A.
Kata hold ungdom         Stephanie-Otto-August
Kata hold senior            Henrik-Jens-Anton

BRONCE
Kata 11år drenge           Adam A.
Kata 12år piger              Mathilde R.
Kata 13år piger              Lea B.
Kata ungsenior kvinder  Michella L.
Kata hold børn               Sigrid-Alberte-Andreas
Kumite piger 9år             Maria T.A.
Kumite ungsen. kvinder  Michella L.
Kumite senior kvinder     Michella L.

Udover medaljerne, var der rigtig mange flotte præstationer,
lige udenfor medalje rækkerne.

Tak til Shihan Jan der som altid var "stævnedommer-chef" og alle øvrige der var med. Vi glæder os til næste års DM, hvorend det så havner!