Weekendlejr Birkedal Marts 2018

5. marts 2018

Sne og slud kunne naturligvis ikke stoppe 95 veloplagte GKKére der tog på året første træningslejr 2--4. marts 2018 til Birkedal-lejren i Undløse syd for Holbæk.

Det blev også lidt af en rekordlejr idet vi denne gang kunne mønstre 19 sortbælter som tilsammen havde 35 Dan-grader og 250 års sammenlagt træning i bæltet!!

Og det var faktisk udmærket vejr, også når morgenløbe-holdet (de unge) og skovtroldeholdet (de lidt ældre) lørdag og søndag morgen startede op med obligatorisk træning i det naturskønne område omkring lejren.

Vi havde igen en rigtig god lejr med masser af karatetræning, barfodsløb i sneen, sociale aktiviteter og en flot menu der bød på bl.a. flæskesteg og ristaffel.

Der blev også tid til både udnævnelse og graduering- så hermed:

Lejrens Viking blev Nicolai Wylich.

Lejrens Viking, er en person som har trænet rigtigt godt, og samtidig
været en god kammerat!

Der var 4 unge deltagere til graduering, som alle klarede det godt.

Tillykke til:

Slavi A., 6 kyu
Malte E., 4 kyu
Kasimbey, 3 kyu
Mathilde K., 2 kyu

Ydermere blev Mette Høgel gradueret/certificeret shodan i Shinen Gensei-ryu.

Mette har tidligere trænet Goju-ryu og gradueret sortbælte.

Stort tillykke.

Vi siger tak til Shihan Jan samt alle deltagere for en rigtig god træningslejr!