24nd. GKC børn/ungdom

12. november 2019

Søndag d. 10. november var der igen indbudt til børnecup i dojoen på Gladsaxe Møllevej og 55 unge og veloplagte GKKére havde sammen med forældre/pårørende fundet vej til stævnet.

Det blev, som ved de tidligere Børne Cups, en rigtig god og lang dag på kamparealet i dojo 1 hvor der blev "gået til den" i både kata og kumite.

Det nye pointsystem med brug af Ipads der nu er implementeret ved katakonkurrencer i karate fungerede også rigtig godt ved vores Børne Cup. Der blev også udført kata i absolut topklasse af vores unge deltagere.

Der var også mange flotte kumite-kampe og der blev faktisk scorede et større antal Ippons (3 point´s scoring ved spark til hovedet) hvilket er utrolig flot ved en Børne Cup.

GKK siger tak til Shihan Jan, alle deltagere,forældre/pårørende samt dommere/officials for en rigtig god 24. Børne Cup i GKK.

Og ikke mindst en stor tak til Tina og Kasper der som bestyrere af vores kage-bod sørgede for at ingen gik sultne hjem!

Vi glæder os til at se jer alle til næste Børne Cup i GKK!

Resultater: STOOORT tillykke til alle.....:)
GULD
Isabel J. - kata